За Нас

Добре дошли на сайта Easyunlock.eu!

Ние сме онлайн магазин, специализиран във Фабрично отключване на телефони и продажба на аксесоари за телефони, фаблети и таблети.

Ние сме сайт с изградена репутация  в тези сфери, защото предлагаме изключителни цени с индивидуален подход за Фабрично отключване и невероятно ниски цени за Аксесоари на различни мобилни устройства!  Голяма част от нашите клиенти оставят своите положителни мнения в социалните ни профили – Facebook, Twitter, Google + и ние им благодарим и същевременно се радваме, че сме били полезен и коректен партньор за тях.

Държим на всички настоящи и бъдещи клиенти  да останат доволни, именно затова им предлагаме професонално обслужване, коректно отношение, бързина при обработка на техните казуси и поръчки, отзивчивост при възникнал проблем и онлайн консултации относно нашите продукти и услуги.

Като търговци предлагащи огромен брой аксесоари за различни марки и модели устройства, ние работим с директен вносител, за да можем да предложим много добро съотношение между цена и качество. Това ни дава свобода и да презентираме нашите най-добри оферти, всяки месец пред всички клиенти и посетители на магазина, които са се абонирали за нашия е-Бюлетин, като получават ексклузивни отстъпки и подаръци.

Не може да не отбележим, че всички поръчки свързани с Фабрично отключване на телефони и Проверка на IMEI се обработват автоматично, чрез специално разработена система за тази цел. Това е гаранция за минимална човешка грешка и бърз отговор от съответния сървър, отговарящ за отключването на Вашето устройство по оператор и държава.

Ние разбираме нуждата на Сервизните центровe и Партньорите ни, че трябва да лавират постоянно в динамично променящия се пазар на услуги и затова сме създали „Партньорска програма”, чрез която те да получават специални цени и отстъпки . Ако Вие сте Сервизен център, Магазин за продажба на мобилни устройства или просто искате да бъдете наш Партньор, се свържете с нас  чрез посочената информация в секция „Контакти”. С радост ще се свържем с Вас за доуточняване на детайлите, за да може да се възползвате пълноценно от нашата „Партньорска програма”.

Ако все още се двоумите и не сте сигурни в качеството и обслужването, което ние можем да ви предложим, разгледайте опциите, които са част от нашата Фирмена политика:
 

Ще се радваме да ни информирате относно Вашите препоръки, забележки или похвали!

 
С пожелания за успешно партньорство!
Easyunlock.eu


 
Работи на OpenCart
Easyunlock.eu © 2019